Usposabljanje za predelavo sadja

datum: 30.01.2016
kategorija: Novice

Ljudska univerza Ajdovščina pripravlja 50 urno usposabljanje za predelavo sadja na tradicionalen način (v sadni sok, sadno vino, kis, žganje, marmelade, kompote in suho sadje), skladno s katalogom strokovnih znanj in spretnosti za nacionalno poklicno kvalifikacijo – NPK.

Brezplačna predstavitev usposabljanja in vpis v program, ki se predvidoma začne v marcu, bo v četrtek, 4. februarja 2016, ob 17.00 uri, v pritličju Mladinskega centra in hotela v Palah. Da bo srečanje še bolj zanimivo, so pripravili krajše predavanje »Sušenje sadja nekoč in danes«. Svoje izkušnje bo z obiskovalci delila gostja, ki se že vrsto let ukvarja s sušenjem sadja.

Prijave sprejemajo na 05 36 64 750, 041 437 785 ali info@lu-ajdovscina.si. Prednost pri udeležbi bodo imeli kandidati za 50 urni program usposabljanja.