Koledar dogodkov

Dogodek: Evropski teden mobilnosti - ETM 2015 v Ajdovščini

Datum: 18.09.2015
Ura: 17:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Lavričev trg Ajdovščina

Organizator: Občina Ajdovščina

ETM 2015 v Ajdovščini - pasica

OSREDNJI DOGODEK:

KOŠARKA NA PLACU, KK Ajdovščina

Dobrodošle ekipe trojk, pridite športno obuti. Žoge prinese klub.

KOŠARKA NA PLACU – petkovo popoldne bomo preživeli v družbi košarkarjev iz Košarkarskega kluba Ajdovščina. Žoge in koši bodo pripravljeni, vi pa se sestavite v trojke, pa se bomo pomerili. Društvo bo predstavilo košarkarsko šolo za osnovnošolce in košarkarski vrtec ter druge programe, ki jih bodo izvajali v sezoni.

 

BORILNI ŠPORTI, nekaj novega v Ajdovščini – v oktobru se začenjajo vadbe in treningi borilnih športov in povezanih disciplin: gimnastika, različne oblike funkcionalne vadbe in vadbe z utežmi, namenjeni vsem generacijam. Izvajala jih bosta Yaksha Combat Team Ajdovščina in Judo klub Ajdovščina, v telovadnici v bivši Lipi. Programi bodo v okviru ETM 2015 v Ajdovščini predstavljeni na petkovo popoldne. 

OTROŠKI KOTIČEK:

Kotiček v naravi – Migetalnica;

Košarkarski vrtec – KK Ajdovščina.

SPREMLJEVALNE AKTIVNOSTI:

Rent a bike (MC Hiša mladih); šah (Šahovsko društvo Čaven); kolesarski servis in svetovalnica (Kamplc); Merjenje pritiska in sladkorja, prikaz temeljnih postopkov oživljanja (OZRK Ajdovščina); predstavitev programa Skupnosti Srečanje, pokušina pridelanih izdelkov, aktivne družabne igre, izdelava stripa, ustvarjalnice z jesenskimi plodovi (Zavod Pelikan – Karitas).

CTŽO: dan za briškolo in reševanje križank.

Ves čas trajanja ETM v Ajdovščini:

Razstava načrtov za parkirišče za starim mlinom (lokacija: za starim mlinom)

V četrtek, 17. septembra se na Lavričev trg seli tudi redna četrtkova tržnica!