Koledar dogodkov

Dogodek: Projekt Kolegice

Datum: 09.11.2018
Ura: 18:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: MKC Hiša mladih Ajdovščina

Organizator: Zavod Nefiks

 kolegice.jpgVse iskalke prve zaposlitve, študentke višjih letnikov in druge mlade posameznice vabimo, da se prijavite za sodelovanje v projektu Kolegice. Prijave za klub v Ajdovščini zbiramo do 25. 10. na spodnji povezavi: https://app.nefiks.si/activity/1082.

15 posameznicam, ki vas bomo izbrali na podlagi prijave, v kateri boste izrazile motivacijo za priključitev k projektu, bomo omogočili sodelovanje v enoletnem projektu. Vsaka posameznica bo imela možnost spoznati in se povezati z uspešno žensko iz svojega bodočega poklica. Ta bo postala njena mentorica – »kolegica«. Dobivali se bosta predvidoma enkrat mesečno, za približno eno uro, na teh srečanjih pa razpravljali o možnostih in ustreznih pristopih za uveljavitev na določenem poklicnem področju.

Klub Kolegice se bo prvih šest tednov srečeval tedensko, predvidoma ob petkih od 18.00 do 19.00 v prostorih MKC Hiša mladih Ajdovščina (Cesta IV. prekomorske 61a, Ajdovščina) - prvo srečanje 26. 10. 2018. Po šestih tednih od začetka delovanja kluba se boste kolegice predvidoma dobivale mesečno, po potrebi pa pogosteje.

Na morebitna vprašanja odgovarjamo na e-naslovu kolegice@nefiks.si.

Veselimo se srečanja z vami! :)

Ekipa Kolegic, Zavod Nefiks