Koledar dogodkov

Dogodek: Standup večer v MKC Hiša mladih Ajdovščina

Datum: 15.12.2018
Ura: 21:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: MKC Hiša mladih Ajdovščina

Organizator: MKC Hiša mladih

Eva Virc

S stand upom se ukvarja od leta 2015, v tem času pa je že obiskala različne odre v Sloveniji in po svetu, med drugim Royal national theatre v Londonu, kjer si je ogledala predstavo Fantom iz opere. V prostem času se sprašuje kaj ljudje počnejo v prostem času, rada bere podnapise in ne mara romantičnih sprehodov po plaži.  Pohvali se lahko z eno še živečo mačko in tremi medaljami Zlati sonček.

Andrej Podbevšek

Andrej Podbevšek (Kamnik) - prihaja izpod kamniških planin. Svet vidi drugače kot ostali, predvsem zato, ker je barvno slep in dislektik. Med komiki velja za princa rjavega humorja, ker je barvno slep in ne pozna črnega humorja. Najbolj opazna stvar na njem so njegovi zaviti brki, kjer se zgleduje po generalu Rudolfu Maisteru iz Kamnika. Za razliko od njega, Andrej še dolgo ne bo “na konju”. Njegovi standup nastopi so včasih celo smešni. Včasih. Rad govori o Kamniku in Veliki planini in majhni naselju Mekinje iz katerega je zbežal v prestolnico. Če ga še niste videli nastopati na odru, zagotovo niste edini.

UM

UM umešča modrost urno mimo ulic, mest, ustanov, mlak, umirja mir, udarja mikrofone, utruja mrak, utaplja melodije, uči mlade...Urh Mlakar-Umetnost Misli 

Bar Hiša mladih ob 21.00; Vstop prost! Vabljeni!