Koledar dogodkov

Dogodek: InCastra - dan ajdovske industrije in podjetništva 2019

Datum: 27.09.2019 - 28.09.2019

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Letališče Josip Križaj Ajdovščina

Organizator: Ljudska univerza Ajdovščina

incastra.jpg Pridi na INCASTRO in spoznaj Ajdovščino – mesto industrije, podjetništva in mnogih priložnosti!

Letos Ljudska univerza Ajdovščina v sodelovanju z Občino Ajdovščina in drugimi partnerji v soboto, 28. septembra, na Letališču Ajdovščina že tretje leto zapored organizira dogodek InCastra - Dan ajdovske industrije in podjetništva.

V sklopu InCastre bodo ajdovska podjetja ponovno odprla svoja vrata in predstavila svojo dejavnost širši javnosti. S tem namenom bodo organizirani vodeni ogledi v podjetjih in predstavitve ter zabavni program na osrednjem prizorišču.

Dogajanje na osrednjem prizorišču, na Letališču Ajdovščina, bo razgibano in družabno obarvano. Na osrednjem prizorišču se bo odvijalo več aktivnosti. Potekal bo pester družabni program, ki ga bodo dodatno popestrile tudi letalske aktivnosti. Na letališču se bodo na sodoben in inovativen način predstavila podjetja, od tam pa bo za obiskovalce organiziran tudi prevoz v podjetja, kjer bodo po vnaprej določenem urniku potekali ogledi podjetij.

Vabimo vas, da obiščete tudi spletno stran dogodka: https://incastra.si/

Natančnejši program dogajanja bo objavljen v kratkem, pričakujete pa lahko različne delavnice, nastope in aktivnosti za vse generacije!

Lepo vabljeni!