Koledar dogodkov

Dogodek: Primorska kalčeto liga

Datum: 18.01.2020
Ura: 19:00

Kraj: Kamnje
Lokacija: Stara šola, Kamnje

Organizator: Društvo Črni plamen

primorska kalčeto liga kamnje.pngUpamo, da ste si opomogli od novega leta in se roke od navdušenja treseje le še v pričakovanju novega turnirja Primorske Kalčeto Lige.

Topel sprejem lahko tokrat pričakujete s strani "Kamncov", ki nas bodo gostili v Stari Šoli v Kamnjah ("ma kej n poveš? :)). Računamo na ogromen priliv domačinov, ki so menda nabriti za namizni fuzbal in se jim igralcev ne manjka.

Google maps lokacija: https://goo.gl/maps/7vq3Vk4Gz2t7cE926

O TURNIRJU/LIGI/SISTEMU

Turnir je del Primorske Kalčeto Lige, ki poteka že tretjo sezono na območju Severne Primorske. Namen lige in turnirja je povezovanje namiznonogometnih navdušencev in preživljanje lepih trenutkov za mizami in ob njih. Kanček adrenalina med igranjem pa tudi ne škodi, a ne? :)

Sistem smo od lanskega spremenili tako, da lahko sedaj izpeljemo tudi Lucky Looser del za vse izpadle iz kvalifikacij tako, da se lahko vsi zabavamo do konca turnirja. Urnik je na voljo spodaj.

Vse informacije o ligi in poteku pa najdete na www.crnplamen.si/pkl/ ali pa si ogledate slike lanskega finala: https://crnplamen.si/galerija/?aid1=1474837149322725