Koledar dogodkov

Dogodek: Poletje v Vipavskem Križu: koncert EX AURO

Datum: 15.07.2021
Ura: 20:30

Kraj: Vipavski Križ
Lokacija: Grajsko dvorišče v Vipavskem Križu

Organizator: Glasbeno društvo Nova

Poletje v VK plakat EX AURO je izjemno zvočno popotovanje dveh umetnikov Marie Keck in Tomaža Pačnika, ki prihajata iz različnih ustvarjalnih okolij, a na kreativen način v sodobnih, živih priredbah predstavljata mešanico flamenca ter ostalih, z njim povezanih eksotičnih glasbenih zvrsti. Umetniška napetost poslušalcu odstira najgloblja čustva te glasbe, ga vodi skozi lastne zgodbe intimne nostalgije, proži bitko med egom in razgaljenostjo, energija v prostoru pa mu skozi čutne melodije in zvoke slej ko prej odpre vrata ter ga povabi v stanje zamaknjenosti.

 

Vstopnina: 8 € | otroci do 12. leta, upokojenci in prebivalci Vipavskega Križa 6 €.

 

Vljudno naprošamo za upoštevanje navodil in priporočil z namenom preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni. Ob morebitnih nevšečnostih vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

V kolikor zaradi slabega vremena ali izrednih razmer dogodka ne bo mogoče izpeljati, si kot organizator pridržujemo pravico za dogodek razpisati nov datum oziroma dogodek odpovedati. Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 

Glasbeno društvo NOVA

+386 (0) 41 618 373

info@gdnova.si

www.gdnova.si/pvk

www.facebook.com/drustvo.nova

gdnovainsta

 

NAGRADNA IGRA

 

Kulturne dogodke smo v preteklem letu vsi močno pogrešali. Zato je ob ponovnem zagonu javnega življenja vsak izmed njih še toliko bolj dragocen. Z nagradno igro želimo spodbuditi obisk vseh vrst kulturnih dogodkov. Kako do nagrad? Udeležite se kulturnega dogodka, lahko je to koncert, predstava, razstava, literarni ali filmski večer, v naši ali katerikoli drugi organizaciji. Na dogodku posnemite fotografijo, objavite jo na svojem Instagramu s pripisom ene izmed oznak #enkulturninateden ali #gdnova ali #poletjevvipavskemkrizu. V kolikor nimate IG računa nam fotografijo lahko pošljete na info@gdnova.si. Vsak teden bomo med zbranimi fotografijami izžrebali nagrajenca, ki prejme vstopnico za koncert v naši organizaciji in praktično nagrado.