Koledar dogodkov

Dogodek: Poletje v Vipavskem Križu: koncert JAZZ PUNT BIG BAND: We Will Rock You

Datum: 22.07.2021
Ura: 20:30

Kraj: Vipavski Križ
Lokacija: Grajsko dvorišče v Vipavskem Križu

Organizator: Glasbeno društvo Nova

Poletje v VK plakat Zgodba Jazz Punt Big Banda se je začela leta 2005, do sedaj pa so izvedli več kot 180 koncertov v Sloveniji in tujini. V svetu s svojim imenom kažejo pripadnost svojemu mestu, ki je znano po velikem tolminskem kmečkem uporu iz leta 1713. S projektom We Will Rock You se želijo pokloniti legendarni skupini Queen. Priredbe rock uspešnic so jazzovsko obarvane, aranžmaje pa so prispevali tudi slovenski aranžerji. Nastopila bosta tudi mlada perspektivna vokalista, Tanja Srednik in Jaša Šaban. Glasbena poslastica, ki je ne gre zamuditi! Tmin Will Rock You!

 

Vstopnina: 10 € | otroci do 12. leta, upokojenci in prebivalci Vipavskega Križa 8 €.

 

Vljudno naprošamo za upoštevanje navodil in priporočil z namenom preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni. Ob morebitnih nevšečnostih vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

V kolikor zaradi slabega vremena ali izrednih razmer dogodka ne bo mogoče izpeljati, si kot organizator pridržujemo pravico za dogodek razpisati nov datum oziroma dogodek odpovedati. Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 

Glasbeno društvo NOVA

+386 (0) 41 618 373

info@gdnova.si

www.gdnova.si/pvk

www.facebook.com/drustvo.nova

gdnovainsta

 

NAGRADNA IGRA

 

Kulturne dogodke smo v preteklem letu vsi močno pogrešali. Zato je ob ponovnem zagonu javnega življenja vsak izmed njih še toliko bolj dragocen. Z nagradno igro želimo spodbuditi obisk vseh vrst kulturnih dogodkov. Kako do nagrad? Udeležite se kulturnega dogodka, lahko je to koncert, predstava, razstava, literarni ali filmski večer, v naši ali katerikoli drugi organizaciji. Na dogodku posnemite fotografijo, objavite jo na svojem Instagramu s pripisom ene izmed oznak #enkulturninateden ali #gdnova ali #poletjevvipavskemkrizu. V kolikor nimate IG računa nam fotografijo lahko pošljete na info@gdnova.si. Vsak teden bomo med zbranimi fotografijami izžrebali nagrajenca, ki prejme vstopnico za koncert v naši organizaciji in praktično nagrado.