Koledar dogodkov

Dogodek: Poletje v Vipavskem Križu: koncert SAMO & BARBARA - Avtorski 2+3

Datum: 05.08.2021
Ura: 20:30

Kraj: Vipavski Križ
Lokacija: Grajsko dvorišče v Vipavskem Križu

Organizator: Glasbeno društvo Nova

Poletje v VK plakat Duo Samo & Barbara sestavljata kitarist in pevec Samo Vovk ter violistka Barbara Grahor Vovk. Navdih za svojo glasbo črpata iz jazza, funka, fusiona, popularne, filmske, klasične in ljudske glasbe. Rada raziskujeta razsežnosti svojih inštrumentov, kot avtorja novih del in aranžmajev pa brišeta meje med glasbenimi zvrstmi. Želja o ustvarjanju v večji zasedbi se je kalila že nekaj časa. Tako je nastal projekt avtorskih kompozicij 2+3, kjer so se duu s svojimi veščinami improvizacije pridružili Leon Firšt na klavirju, Ilj Pušnik na basu in Primož Podobnik na bobnih.

 

Vstopnina: 9 € | otroci do 12. leta, upokojenci in prebivalci Vipavskega Križa 7 €.

 

Vljudno naprošamo za upoštevanje navodil in priporočil z namenom preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni. Ob morebitnih nevšečnostih vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

V kolikor zaradi slabega vremena ali izrednih razmer dogodka ne bo mogoče izpeljati, si kot organizator pridržujemo pravico za dogodek razpisati nov datum oziroma dogodek odpovedati. Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 

Glasbeno društvo NOVA

+386 (0) 41 618 373

info@gdnova.si

www.gdnova.si/pvk

www.facebook.com/drustvo.nova

gdnovainsta

 

NAGRADNA IGRA

Kulturne dogodke smo v preteklem letu vsi močno pogrešali. Zato je ob ponovnem zagonu javnega življenja vsak izmed njih še toliko bolj dragocen. Z nagradno igro želimo spodbuditi obisk vseh vrst kulturnih dogodkov. Kako do nagrad? Udeležite se kulturnega dogodka, lahko je to koncert, predstava, razstava, literarni ali filmski večer, v naši ali katerikoli drugi organizaciji. Na dogodku posnemite fotografijo, objavite jo na svojem Instagramu s pripisom ene izmed oznak #enkulturninateden ali #gdnova ali #poletjevvipavskemkrizu. V kolikor nimate IG računa nam fotografijo lahko pošljete na info@gdnova.si. Vsak teden bomo med zbranimi fotografijami izžrebali nagrajenca, ki prejme vstopnico za koncert v naši organizaciji in praktično nagrado.