Koledar dogodkov

Dogodek: Pustimo odtis - likovna in glasbena delavnica s CIRIUS-om

Datum: 27.05.2024 - 28.05.2024

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: MKC Hiša mladih Ajdovščina

Organizator: MKC Hiša mladih

 Namen festivala PUSTIMO ODTIS, katerega organizator je CIRIUS Vipava, je vključevanje oseb s posebnimi potrebami v širše okolje. 

DELAVNICA IGRIVE GRAFIKE (ponedeljek, 27. 5.)

V sklopu festivala PUSTIMO ODTIS pripravljamo likovno delavnico na temo grafike. Delavnica je namenjena otrokom, mladim, staršem, družinam, nonam in nonotom, skratka VSEM, ki jih zanima likovno področje grafika. S pomočjo mentoric Ines Bunić Mohorič, Tamare Srebot in Julije Leben se bomo naučili nekaj enostavnih grafičnih tehnik ter se povezovali ob ustvarjalnem druženju. 

GLASBENA DELAVNICA S SPROŠČANJEM (torek, 28. 5.)

V sklopu festivala PUSTIMO ODTIS pripravljamo glasbeno delavnico s sproščanjem. Delavnica je namenjena otrokom, mladim, staršem, družinam, nonam in nonotom, skratka VSEM, ki bi radi spoznali slovaški inštrument fujaro in se sprostili ob zvočni kopeli. V prvem delu delavnice bomo z mentorico Tino Milavec in mentorjem Radivojem Bajc izdelali glasbilo fujaro, ki je tradicionalni slovaški inštrument. Nato bomo skupaj zaigrali na fujare. V drugem delu se bomo sproščali ob zvočni kopeli z mentorico Senko Božič.