Brezplačna reklama za turistične pakete

datum: 19.03.2018
kategorija: Novice

Slovenska turistična organizacija (STO) je objavila poziv, ki bi lahko bil zanimiv za ponudnike turističnih storitev v Vipavski dolini. STO bo namreč ponudnikom brezplačno oglaševala njihove turistične pakete.

 

Oglaševanje bo potekalo v šestih valih, od začetka marca do sredine novembra 2018. V kampanjo bo STO vključila pakete, ki se nanašajo na aktivne in družinske počitnice, kulinarično in wellness ponudbo ter ponudbo mest, kulture in festivalov. Paketi morajo biti oblikovani tako, da vsebujejo vsaj eno nočitev, nanašati pa se morajo na tri sezonske sklope (pomlad, poletje in jesen – zima). Zgolj enodnevni izleti oziroma dogodki niso predmet tega javnega poziva.

STO bo oglaševalno kampanjo izvedla na desetih trgih, vključno z ZDA. Opise paketov ponudnikov bo STO prevedla v šest svetovnih jezikov.

Morajo pa ponudniki imeti tudi lastno spletno stran, po možnosti tudi v angleščini in kjer je možna neposredna rezervacija oglaševanega paketa. Roki za prijavo so dokaj kratki, okrog 14 dni od poziva, zato se velja naje pravočasno pripraviti. Spomladanski rok je že potekel, ostajata še poletni in jesensko zimski (skupaj). Rok za oddajo poletnih paketov se bo iztekel 3. aprila.

Javni poziv je objavljen na spletni povezavi: https://www.slovenia.info/razpisi-sto.