Ta veseli dan na Vrtovčah že šestič

datum: 27.09.2013
kategorija: Novice

Minilo je že slab mesec dni, odkar se je pričelo novo šolsko leto. Vendar se še radi spominjamo, kako lepo smo se imeli tisto soboto na Vrtovčah. Poslavljali smo se od šolskih počitnic in se veselili začetka novega šolskega leta.

Ta veseli dan na Vrtovčah 2013V naši mali vasici nas je mnogo otrok. Zmeraj več nas je tudi šolarjev. Tokrat je bila na Vrtovčah že šesta prireditev Ta veseli dan. Otroci komaj čakamo ta dan, najmanj teden prej smo že vsi v akciji – predvsem starši in otroci. Vsak je za nekaj zadolžen. Ker nas je več deklet, smo se navdušile nad pripravo modne revije. Z malo prigovarjanja so se nam pridružili tudi fantje. Bili so prav prisrčni manekeni. Sama priprava na modno revijo je bila prava dogodivščina, veliko smeha in zabave. Bolj ko se je bližal nastop, bolj nas je dajala trema. Da je bila modna revija takšna, kot mora biti, nam je na pomoč za frizure in make up priskočil Frizerski salon Neška iz Vrhnike. Majice, iz katerih so nasajale modne kreacije izpod pridnih in ustvarjalnih rok šivilje Ksenije, so nam darovali Zavarovalnica Triglav ter gospe Anica in Marica. Na koncu modne revije smo vsi manekeni zaplesali še sedaj priljubljen ples Gangam style.

Ob tej priložnosti se otroci in starši zahvaljujemo Frizerskemu salonu Neška, Zavarovalnici Triglav, gospe Anici in gospe Marici, Vrtovčankam za slastno pecivo, gospe Almi in g. Alenki iz Ajdovščine za sladoled, T.D.V. za meso na žaru, podjetju Fructal za pijačo. Hvala vaščanom in staršem za prijeten in doživetij poln večer.

Otroci iz Vrtovč