Humanitarni koncert Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina

datum: 13.11.2014
kategorija: Novice

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina vabi na humanitarni koncert, ki bo 15. novembra 2014 ob 17:00 v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini. Zbrana sredstva bodo namenjena akciji Pomežik soncu, za počitnice vsem otrokom.

MDPM humanitarni koncertNa koncertu, ki ga bo vodila in povezovala Hanca Blažko, bodo nastopili Vili Resnik, tolkalska skupina La Konga, vokalno instrumentalna skupina Pritrkovalci Lokavec (nastopili so tudi na Slovenija ima talent), violistka Barbara Grahor in mednarodno znani tolkalec Dejan Štemberger s tremi hangi, mlada pesnica Hana Volk in vrhunski plesalci Funky rockerz.

Predstavile pa se bodo tudi glasbeno nadarjene družine iz Vipavske doline, družina Fajdiga iz Lož, družina Marc iz Gradišča pri Vipavi in dve mladi uspešni plesalki Anika  in Neja.

Prikupno in razigrano sceno so nam pod vodstvom Silve Copič pomagali izdelati otroci, ki so se z nami družili na ustvarjalnih delavnicah med jesenskimi počitnicami.

Sredstva, zbrana z vstopnino, bodo namenjena projektu Pomežik soncu - omogočimo počitnice vsem otrokom. Prav počitnice so za otroke najbolj ustvarjalen čas, zlasti če imajo možnosti, da v njih razvijajo svoje talente, počnejo to, kar jih zanima in veseli. Žal pa vsem otrokom njihove družine ne morejo zagotoviti pogojev za sproščujoče, zdrave in prijetne počitniške dni. Prav tem otrokom bi radi z brezplačnim letovanjem omogočili nepozabne počitnice v družbi vrstnikov.