Konec tedna v Ajdovščini v znamenju športa in rekreacije – 13. mednarodni kongres Fitnes zveze Slovenije

datum: 27.11.2014
kategorija: Novice

Športni center Ajdovščina je letošnji gostitelj 13. mednarodnega kongresa Fitnes zveze Slovenije, ki bo potekal od 28. do 30. novembra 2014. Program je pester in ponuja vrsto zanimivih predavanj in delavnic s področja fitnesa, skupinske fitnes vadbe in pilatesa. Uvod v strokovno srečanje pa bo okrogla miza na temo zaposlovanja v športu.

Ta konec tedna bo v Ajdovščini pestro, mednarodnega kongresa Fitnes zveze Slovenije se bo namreč udeležilo kar okoli 500 udeležencev. Zvrstilo se bo 15 različnih delavnic ter vrsta predavanj, na katerih bo svoje delo predstavilo tudi kar 30 priznanih predavateljev iz tujine.

Podroben program kongresa:

http://www.fitnes-zveza.si/najvecji-mednarodni-kongres-fitnesa-skupinske-fitnes-vadbe-in-pilatesa/

Napoved dogodkov na spletišču Zavoda za šport Ajdovščina:

http://www.zs-ajdovscina.si/sportni_programi/mednarodni_kongres_fitnes_zveze_slovenije/

Uvod v največje strokovno srečanje iz področja fitnesa pri nas pa bo okrogla miza na temo zaposlovanja v športu, ki jo pripravlja Športna zveza Ajdovščina, v sodelovanju s Sokolsko zvezo Slovenije ter Fitnes zveze Slovenije. Dogodek je odprt za javnost in bo potekal v petek, 28. novembra 2014 ob 11. uri v teatralni učilnici Srednje šole Veno Pilon. Napovedane teme javne tribune so možnosti zaposlovanja mladih v športu, pomen sodelovanja države in lokalnih skupnosti, javna sredstva za pomoč pri zaposlovanju mladih, na koncu pa bodo prikazani tudi primeri dobrih praks. Okrogle mize se bo udeležil tudi župan Občine Ajdovščina Tadej Beočanin.