Objavljen javni razpis garancij za bančne kredite mikro, malih in srednje velikih podjetij v Goriški regiji

datum: 30.11.2015
kategorija: Novice

V Uradnem listu RS, št. 90/2015, z dne 27.11.2015 je objavljen Javni razpis garancij za bančne kredite mikro, malih in srednje velikih podjetij v okviru Regijske garancijske sheme v Goriški regiji.

Predmet javnega razpisa so garancije Regijske garancijske sheme v Goriški regiji (RGS Goriške regije) za bančne kredite, ki jih izvajalec razpisuje v sodelovanju z naslednjimi bankami:  Delavska hranilnica d.d. Ljubljana, Abanka d.d., Hranilnica Lon d.d., Hranilnica Vipava d.d. in Banka Sparkasse d.d..

Izvajalec sheme je Razvojna agencija ROD Ajdovščina, Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina.

Javni razpis je namenjen gospodarskim subjektom, ki delujejo in vlagajo na območju občin statistične regije Goriška, in sicer v občinah Ajdovščina, Brda, Bovec, Cerkno, Idrija, Kanal, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava.

Na razpis se lahko prijavijo mikro, male in srednje velike gospodarske družbe, samostojni podjetniki ter zadruge, ki imajo sedež podjetja ali njegov registriran del (poslovno enoto) v upravičenem območju in so na dan oddaje vloge registrirani po Zakonu o gospodarskih družbah ali po Zakonu o zadrugah.

Javni razpis in Razpisna dokumentacija sta dosegljiva  tukaj.