Pričenja se prenova parkirišča pri šolah

datum: 09.12.2015
kategorija: Novice

V naslednjih dneh bodo na makadamsko parkirišče pri stavbi 3 Osnovne šole Danila Lokarja prihrumeli stroji. Občina Ajdovščina namreč pričenja z urejanjem tega območja v urejeno parkirišče.

Parkirišče pri šolah Dela se bodo pričela v ponedeljek, 14. decembra, izvajalo jih bo podjetje CPG d.o. Nova Gorica, ki se je na javno povabilo odzvalo z najugodnejšo ponudbo. Pogodbena vrednost del je 65.835,30 z DDV-jem. Območje obstoječega makadamskega parkirišča pri stavbi 3 OŠ Danila Lokarja bo asfaltirano, na njem bo zarisanih 43 parkirnih mest, eno bo namenjeno invalidom. Urejeno bo odvodnjavanje in javna razsvetljava. Na novem parkirišču bo mogoče parkirati prav kmalu, saj je rok za dokončanje del 31. januar 2016.

OBVESTILO:

Starše otrok in zaposlene na OŠ Danila Lokarja, stanovalce ter ostale, ki uporabljate obstoječe makadamsko parkirišče pri stavbi 3, obveščamo, da v času gradbenih del tu ne bo mogoče parkirati, medtem ko bo promet tekel normalno, morebiti le z občasnimi motnjami.

Prosimo, da v času gradnje upoštevate novo prometno signalizacijo, ter da za parkiranje uporabljate nadomestna parkirišča v okolici, pred Športnim centrom in pod letnim kopališčem Ajdovščina.

Hvala za strpnost in razumevanje!