Snovalec 2016 - na voljo 15.000 evrov

datum: 20.02.2016
kategorija: Novice

Slovenska turistična organizacija objavila poziv za podelitev priznanja Snovalec za spodbujanje promocije in uresničitev novih idej - invencij v turizmu.

Vsi tisti, ki za uresničitev svojih turističnih zamisli iščete finančna sredstva in promocijsko podporo, se lahko prijavite na poziv Snovalec. Sredstva - predvideni denarni sklad znaša 15.000 evrov bruto - bo strokovna komisija razdelila med predvidoma tri prejemnike, ki bodo svoje projekte uresničili do novembra letos ter s tem pomembno obogatili slovenski turistični prostor. Lani so nagrado prejeli projekti Pobeg iz igluja, Footgolf v dolini Soče in SnappGuides.

Namen Snovalca je spodbujanje ustvarjalnosti, inventivnosti in inovativnosti na podjetniški ravni, ravni destinacij, združenj turističnih proizvodov oz. ponudnikov ali pri oblikovanju in trženju turističnih proizvodov z območja Slovenije na domačem in tujih trgih.

Poziv Snovalec je objavljen na portalu Banka turističnih priložnosti Slovenije (www.btps.si). Za priznanje Snovalec bodo kandidirali predlogi, ki bodo pravilno oddani do 14. marca 2016.