Zastave za devetošolce in sprejem za najuspešnejše ob koncu šolskega leta

datum: 15.06.2017
kategorija: Novice

Župan Tadej Beočanin ob koncu šolskega leta tradicionalno prireja sprejem za najuspešnejše učence in dijake. Danes pa sta skupaj s podžupanom Alojzijem Klemenčičem obiskala devetošolce vseh ajdovskih osnovnih šol.

 161 ajdovskih devetošolcev se poslavlja od osnovne šole, 61 iz OŠ Danila Lokarja, 42 iz OŠ Dobravlje, 36 iz OŠ Šturje, 18 iz OŠ Col ter štirje iz OŠ Otlica. Nocoj se bodo odvile še zadnje valete. Župan in podžupan Občine Ajdovščina sta jim na današnji zadnji šolski dan, skupaj z dobrimi željami za prihodnost, poklonila slovensko zastavo.  

 

V ponedeljek, 19. junija, ob 9. uri, pa bo v Dvorani prve slovenske vlade v Ajdovščini potekal tradicionalni županov sprejem za najuspešnejše učence in dijake, ki so ob rednem šolskem delu dosegali dobre rezultate in osvajali priznanja na šolskih tekmovanjih, prireditvah. Na sprejem so povabljeni osnovnošolci vseh ajdovskih šol, dijaki Srednje šole Veno Pilon in učenci Glasbene šole Vinko Vodopivec Ajdovščina. Dogodek je odprt za javnost, vabljeni!