Najuspešnejši na sprejemu pri županu

datum: 19.06.2017
kategorija: Novice

Maša Kržič, saksofonistka Glasbene šole Vinko Vodopivec Ajdovščina

Župan Tadej Beočanin je tradicionalno na sprejem povabil šolarke in šolarje, dijakinje in dijake, ki so v letošnjem šolskem letu ob rednem delu dosegali tudi druge uspehe. Preko 160 uspešnih mladih se je dopoldan zbralo v Dvorani prve slovenske vlade.

Ekipa Osnovne šole Otlica Sprejema so se udeležili najuspešnejši iz vseh petih osnovnih šol, iz Srednje šole Veno Pilon Ajdovščina ter iz Glasbene šole Vinko Vodopivec Ajdovščina. 56 posameznikov, 17 skupin, oziroma skupaj kar 165 nadvse uspešnih mladih je prisluhnilo županu Tadeju Beočaninu, ki jim je čestital ter poudaril, kako ponosna je naša lokalna skupnost na vse njihove uspehe. Najuspešnejši so v dar prejeli bralne lučke. Kulturni program letošnjega sprejema so oblikovali odlični mladi glasbeniki, gojenci Glasbene šole Vinka Vodopivca Ajdovščina.

 

Ekipa Srednje šole Veno Pilon Ajdovščina Uspehe so mladi dosegali na različnih področjih – od znanosti do umetnosti, od športa do praktičnih veščin. Vsako pridobljeno znanje ali osvojena veščina mladim odkriva nove priložnosti in odpira nova vrata. Čestitke vsem!   

Ekipa Glasbene šole Vinko Vodopivec Ajdovščina

 

                                                                                                                      

Ekipa Osnovne šole Col

 

 

Ekipa Osnovne šole Šturje Ajdovščina

 

 

 

Ekipa Osnovne šole Dobravlje

 

Ekipa Osnovne šole Danila Lokarja Ajdovščina