Za WOTR že zbirajo prijave

datum: 28.07.2017
kategorija: Novice

Čeprav nas od priljubljene adrenalinske športno-rekreativne prireditve WOTR loči še dober mesec, se s prijavami splača pohiteti – do 31. julija se lahko prijavite ceneje.

WOTR je kratica za Wajdušna obstacle trail run – tek čez ovire v naravi in po mestu. Gre za približno 10 kilometrov dolgo preizkušnjo, med katero se morajo tekmovalci spopasti z raznovrstnimi ovirami. Cevi, mreže, vrvi, gume, bale sena in tolmuni mrzlega Hublja so le nekatere izmed njih. Prireditev bo letos potekala tretjič, visoko število udeležencev že v prejšnjih dveh letih pa je dokaz, da je zanimanje izjemno. WOTR namreč ni le preizkus moči, spretnosti in vzdržljivosti, ampak predvsem aktivno druženje in sodelovanje.

Zainteresirani se lahko prijavijo na spletni strani WOTR http://wotr.si/prijava/. Prijavnina znaša 25 evrov, če se prijavite do 31. julija, in 28 evrov, če se prijavite do konca avgusta. Zadnje prijave sprejemajo tudi na dan prireditve, 2. septembra med 8.00 in 9.00. V prijavnino je všteta majica z logotipom, topel obrok v cilju, voda in energetski napitki na poti ter vstopnica za večerni koncert. Del prijavnine je namenjen socialno ogroženim družinam v Ajdovščini in okolici.