Dobrodelna akcija Kolesarim, da pomagam

datum: 29.08.2017
kategorija: Novice

Severnoprimorski Lions klubi v sodelovanju z Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica ta konec tedna prirejajo dobrodelno kolesarsko akcijo »Kolesarim, da pomagam!«. Podali se bodo na 150 kilometrsko turo skozi severnoprimorske kraje. V Ajdovščini se bodo ustavili na prireditvi Wotr, kjer jih bo pozdravil tudi župan Tadej Beočanin.

1. dan.jpg »Skupaj na kolo za dober namen!« je slogan dvodnevne akcije severnoprimorskih Lions klubov, s katero bodo zbirali sredstva za razvoj in podporo programu Pomoč slepim in slabovidnim pri premagovanju gibalnih in komunikacijskih ovir v Severnoprimorski. Program izvaja Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica.

 

Kolesarji se bodo v soboto zjutraj iz Idrije podali proti Colu in se ustavili v Ajdovščini na oviratlonu Wotr, kjer jih bo sprejel tudi ajdovski župan Tadej Beočanin. Pot bodo nadaljevali skozi Vogrsko, Šempeter pri Gorici do Nove Gorice. Drugi dan sledi še tura skozi Tolmin, Most na Soči do Idrije. Vsega skupaj bodo prekolesarili 150 kilometrov.

Še vedno se jim lahko pridružite – več informacij najdete v priloženih letakih, vabilu, obvezno pa morate tudi izpolniti prijavnico.

Vabilo

Prijavnica 

 

 

2. dan.png