Priložnost za brezplačno promocijo turističnih paketov

datum: 12.04.2018
kategorija: Novice

Območje je raj za kolesarje

Slovenska turistična organizacije je 3. aprila objavila 2. javni poziv k oddaji turističnih paketov z namenom promocije in neposredne prodaje slovenske turistične ponudbe v času pred visoko sezono.

Z globalno digitalno kampanjo 2018  si želimo skupaj z vami povečati število prihodov in nočitev tujih turistov in s tem večati prihodke v turizmu. Z oglaševanjem smo začeli 1. 3. 2018, na  trgih:  Nemčije, Italije, Avstrije, Velike Britanije in Irske, Francije, Rusije, na češkem in poljskem trgu,  v državah Beneluks, v Švici ter na skandinavskih trgih (v Finski in Danski). Digitalno bomo komunicirali tudi na prekomorskih trgih v Združenih državah Amerike in Kanadi. Več informacij o digitalni kampanji je na voljo: https://www.slovenia.info/digitalnakampanja.

Turistične pakete za poletno obdobje – za namen promocije in prodaje PRED SEZONO, je možno oddati do vključno 16. 4. 2018 za sledeče sklope:

AKTIVNE POČITNICE,

DRUŽINSKE POČITNICE,

WELLNESS PONUDBE,

KULINARIČNE PONUDBE IN

PONUDBE MEST, KULTURE IN FESTIVALOV

Oddaja ponudb preko spletne aplikacije na www.slovenia.info/oddajpaket je za ponudnike brezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi oddani paketi bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v dokumentu: Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG.

Navodila za ponudnike za oddajo paketov  in nastavitve analitike v Google Analytics za lastno spremljanje uspešnosti vaših paketov, so na voljo tu: Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe.

Za dodatne informacije v zvezi z oddajo ponudb smo vam na voljo na tel. št.: 01 5898 538 ali na elektronskem naslovu: eposlovanje@slovenia.info