Turneja z burja busom Vipavska dolina doma in v tujini

datum: 12.10.2018
kategorija: Novice

Promocija Vipavske doline z burja busom se intenzivno nadaljuje. Potem, ko se je burja bus prejšnji teden predstavil v Ajdovščini, se je v sredo zvečer že udeležil dogodka v Mariboru, v teh dneh pa burja bus odpira svoja vrata na jubilejni 50. Barkovljanki v Trstu.

mbV Mariboru je v sredo potekala investicijska konferenca See Meet Slovenija 2018. Udeležencem konference smo predstavili možnosti za potencialne investitorje ter jih seznanili s turistično destinacijo Vipavska dolina, ki jo je Lonely Planet uvrstil med deset krajev v Evropi, ki jih je vredno obiskati. Obiskovalci burja busa so si lahko ogledali nov promocijski filma Invest in Ajdovščina ter spili kozarček odlične penine zelen iz kleti Vipava 1894.

V teh dneh pa burja bus odpira svoja vrata na jubilejni 50. Barkovljanki v Trstu. Nahaja se na elitni lokaciji v središču Trsta v bližini znamenitega Rdečega mostu in vzbuja precej zanimanja. Tržačani in ostali obiskovalci, med katerimi je večina jadralcev, si lahko pobližje ogledajo inovativni produkt iz Vipavske doline – poganjalec za odrasle Big Buddy, okušajo prigrizke vipavskih pridelovalcev, lepote Vipavske doline pa si bo moč ogledati tudi s posebnimi trodimenzionalnimi očali. Največ obiska pričakujemo v soboto zvečer, ko pripravljamo posebno predstavitev za poslovne partnerje Slovensko deželno gospodarskega združenja iz Trsta in seveda v nedeljo, ko bo potekala največja regata na svetu.

TIC Ajdovščina