Plesni spektakel v Ajdovščini

datum: 21.01.2019
kategorija: Novice

Najboljši slovenski tekmovalni plesni pari se bodo vrteli po parketu ajdovskega Zavoda za šport, ki bo 2. februarja gostil državno prvenstvo v standardnih plesih.

Ajdovščina je znana po plesalcih, tudi zelo uspešnih tekmovalnih plesnih parih. Tradicija plesa danes odzvanja v mnogih klubih ter pisanih plesnih žanrih za mlado in staro.

2. februarja pa bomo na parketu velike telovadnice Zavoda za šport Ajdovščina občudovali najboljše od najboljšega, najlepše od najlepšega – Ajdovščina je namreč izbrana za letošnje državno prvenstvo v standardnih plesih. Za naslov državnega prvaka se bo potegovalo več kot 60 slovenskih plesnih parov vseh starostnih kategorij. Plesne nastope bo spremljal bogat spremljevalni program.

Prireditev se bo pričela že popoldne, s predtekmovanji ob 16 uri. Večerni del prireditve pa se bo začel ob 18. uri z otvoritvenim protokolom in finalnimi nastopi plesnih parov vseh starostnih kategorij. 

Znana je tudi že cena vstopnic – za najdražjo, tik ob plesnem podiju, bo treba odšteti 15 evrov. Vstopnica za odrasle na tribuni bo 10 evrov, za upokojence, študente, dijake in šoloobvezne bo 5 evrov, predšolski otroci pa si bodo v spremstvu odraslih plesne nastope lahko ogledali brezplačno.