Parada učenja

datum: 14.05.2019
kategorija: Novice

Med 10. in 19. majem poteka Teden vseživljenjskega učenja pod okriljem Ljudske univerze Ajdovščina – glavne koordinatorice dogodka. Program bodo nadgradili s Parado učenja, na kateri bo kot častni pokrovitelj navzoče pozdravil tudi župan Občine Ajdovščina Tadej Beočanin.

Parada učenja bo potekala v sredo, 15. maja, od 9. ure dalje v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina. Namen dogajanja je navdušiti občane za vseživljenjsko učenje, informirati o brezplačnih dogodkih, spodbuditi druženje ter občane seznaniti z možnostmi izobraževanja v občini Ajdovščina.

Predstavila se bo množica ustanov, skupin in posameznikov iz Ajdovščine in drugod, ki s svojo izobraževalno in ustvarjalno dejavnostjo krepijo našo skupnost. Različne vsebine bodo predstavljene na informativno-svetovalnih stojnicah in na izobraževalno-ustvarjalnih delavnicah. Pripravljajo pa tudi izobraževalno-zabavni program, ki bo vključeval pevske, plesne in gledališke nastope.

Nedvomno bo letošnji Teden vseživljenjskega učenja s ponudbo različnih dejavnosti pustil pozitiven pečat vsakemu udeležencu in ga obogatil s pomembno in edinstveno vrednoto – znanjem.  

tvu

PARADA UCENJA_LUA.pdf