Igre mest - City games tudi letos v Ajdovščini

datum: 08.08.2019
kategorija: Novice

Na praznično sredo, 15. avgusta, bo na ajdovskem letnem bazenu še posebej pestro – že petič zapored se bodo odvile igre mest - City games. Zaradi priprav na dvoboj bo v sredo bazen zaprt, ogled večernega spektakla pa bo brez vstopnine, vabljeni k navijanju!

Najprej so bile priljubljene Igre brez meja, potem Jadranske igre, te pa so nato postale City games – igre mest in že deseto sezono, od leta 2012 tudi na slovenskih kopališčih in bazenih, prirejajo nadvse zabavne spektakle, že peto leto zapored tudi na ajdovskem letnem kopališču.  

Na letošnjo jubilejno deseto obletnico izvedbe se intenzivno pripravljajo tudi tekmovalci, ki bodo zastopali barve Ajdovščine. Ekipa je sestavljena iz samih odličnih športnikov. Tekmovali bodo: Primož Sulič– bivši reprezentant v kajaku in kanuju na divjih vodah, kapetan ekipe; Marko Lipovž – trener in vrhunski strokovnjak na področju fizične priprave; Franko Bajc – zmagovalec resničnostnega šova Kmetija, udeleženec oddaje Zvezde plešejo ; Tine Lavrenčič – svetovni prvak v dolgem triatlonu v letu 2019; Nina Ukmar evropska prvakinja v HIP HOP solo plesih in državna prvakinja med plesnimi dvojicami; Nuša Fegic rokometašica in organizatorka igre.

Bazen bo na praznično sredo zaprt, potekale bodo priprave na večerni spektakel, ki se prične ob 19.30, vrata za obiskovalce bodo odprli kakšno uro prej, vstopnine ne bo. 

city