Vpis v vrtec za šolsko leto 2020/21

datum: 22.01.2020
kategorija: Novice

Otroški vrtec Ajdovščina obvešča starše predšolskih otrok, da bo vpis otrok v vse enote in oddelke vrtca letos potekal od ponedeljka, 24. februarja, do petka, 28. februarja, vsak dan od 9. do 15. ure, v sredo, 26. februarja pa do 17. ure.

V vrtcu Ob Hublju bo potekal vpis otrok za vrtce Ob Hublju, SŠ Veno Pilon, Črniče, Selo in Vipavski Križ. V vrtcu na Ribniku bo vpis otrok za vrtce Ribnik, Ribnik – montessori, Lokavec, Budanje in Col. V vrtcu Vipava pa bo potekal vpis za vrtce Vipava, Vrhpolje in Podnanos.

Obrazce za vpis dobite v vrtcu ali pa na spletni strani vrtca: www.mojedete.si. S seboj prinesite enotne matične številke obeh staršev in otroka, ker jih potrebujete pri izpolnjevanju vloge.

Starši otrok, ki so v vrtec že vključeni, pa bi želeli z novim šolskim letom za svojega otroka spremeniti enoto vrtca ali zamenjati program (celodnevni, poldnevni, oddelek montessori, klasični oddelek), ali odložiti v šolanje v prvi razred, morate za te namene izpolniti posebni obrazec ter podpisanega oddati pomočnici ravnateljice v času trajanja vpisa.

Starši, ki ste oddajali vloge med letom, pa zaradi zasedenosti vrtca vaš otrok ni bil sprejet, iz vrtca naprošajo, da izpolnite in oddate novo vlogo v času rednega vpisa, v kolikor še vedno želite vpisati otroka v vrtec.

Starši, ki imate otroka že vključenega v Otroški vrtec Ajdovščina, ga za prihodnje šolsko leto ne vpisujte ponovno.

Vloge v Otroškem vrtcu Ajdovščina sprejemajo v tednu rednega vpisa po pošti na naslov uprave vrtca: Otroški vrtec Ajdovščina, Pot v Žapuže 14, 5270 Ajdovščina, lahko pa jih starši tudi osebno dostavite v zgornje tri enote.