Kampanja Zdaj je čas, moja Slovenija

datum: 25.05.2020
kategorija: Novice

Slovenska turistična organizacija je v partnerskem sodelovanju s ključnimi deležniki v slovenskem turizmu oblikovala motivacijsko kampanjo Moja Slovenija, ki prebivalce Slovenije vabi na počitnice v Slovenijo.

Letošnji dopust bomo preživeli doma. Slovenija je na srečo zelo raznolika dežela, tako da si z nekaj ustvarjalnosti lahko pričaramo takšne počitnice, kot jih želimo. Slovenska turistična organizacija je skupaj z destinacijami, združenji in turističnimi ponudniki pričela motivirati državljane za odkrivanje novih doživetij doma. V kampanji sodelujejo tudi vplivni posamezniki – ambasadorji, znane osebnosti – ki prek video vabil vabijo k obisku različnih lokacij. STO k oddihu doma vzpodbuja z vrsto komunikacijskih orodij – facebook, spletna stran, medijske objave …  Pobrskajte in si izberite svojo destinacijo, nato pa svoje doživetje delite naprej s ključnikom #mojaslovenija.

V akcijo so se že vključili tudi domači ponudniki, še vedno pa je čas za oblikovanje novih paketov doživljajskih storitev. Pogoja za sodelovanje sta vključitev vsaj ene nočitve in možnost spletne rezervacije paketa. Več informacij pa ponudniki najdete v posnetku webinarja in na poslovnih spletnih straneh STO.