Bazen odpira svoja vrata

datum: 19.06.2020
kategorija: Novice

Letno kopališče Ajdovščina bo z obratovanjem začelo jutri, 20. junija. Bazen bo kopalce privabljal po prilagojenem kopališkem redu, urniku in ceniku, z doslednim upoštevanjem preventivnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom.

bazenEpidemija koronavirusa je v preteklih mesecih dodobra zaznamovala vse panoge delovanja. Športne aktivnosti so bile okrnjene, športne površine so samevale, skupinski športi prepovedani … Zato bodo naslednji meseci dobra priložnost za nadoknaditi zamujeno. Zavod za šport Ajdovščina se na poletno sezono pospešeno pripravlja in mlade vabi k udeležbi Športnih počitnic, ki vsako leto privabijo veliko število otrok. Vsebina programa bo tudi letos poučna, športna in zabavna in bo vključevala raznolike športne panoge in aktivnosti. Več informacij o prijavi in vsebini na tej povezavi.

Veliko veselja bo osvežitve željnim kopalcem prinesla tudi jutrišnja otvoritev bazena, ki predvideva dosledno upoštevanje ukrepov za preprečevanje okužbe. Pravila so stroga in zahtevajo veliko mero prilagodljivosti, zato obiskovalce naprošajo za potrpežljivo in odgovorno ravnanje. Več o preventivnih ukrepih in pravilih, ki veljajo za vstop in uporabo kopališča, dobite na spletni strani Zavoda za šport Ajdovščina.