Sopotniki uresničujejo tisoč želja

datum: 20.08.2020
kategorija: Novice

Zadovoljna uporabnica storitve Sopotnike iz Ajdovščine.

Uporabnike storitve brezplačnih prevozov Sopotniki iz Ajdovščine vabimo k akciji »S prevozom do 1.000 želja«. Akcijo izvaja Zavod Sopotniki v sodelovanju s Toyoto Slovenija in Olimpijskim komitejem Slovenije. Starostnike bodo tako popeljali ne le po nujnih opravkih, temveč tudi na izlete, denimo na morje, na obisk k prijateljem in jim tako polepšali vsakdan.

Zavod Sopotniki z akcijo S Prevozom do 1.000 želja nadgrajuje in izboljšuje osnovno storitev brezplačnih prevozov za Električni avtomobil Sopotnik na poti.starejše. Tako so skupaj z družbo Toyota Slovenija, Olimpijskem komitejem Slovenije in GIZ ACS osnovali skupno poslanstvo, ki javnost osvešča o pomenu demokratičnega dostopa in s plemenito gesto nadgrajuje vsakodnevno storitev. Tako v Sopotniku uresničujejo prvotno zasnovano vizijo, da bodo starejše vozili tudi na izlete in na lepše. Zaradi ogromne zasedenosti vozil jim čas doslej tega ni dopuščal. Z novo akcijo in sodelovanjem bodo nasmehe na obraz starejših risali tudi z izpolnjevanjem skritih želja in jim tako lepšali vsakdan.

Vsi uporabniki storitve brezplačnih provozov Sopotniki iz Ajdovščine ste vabljeni, da zaupate vaše skrite želje za prevoz našemu koordinatorju Matjažu Jazbarju na telefonski številki: 051 339 944. Tako kot vedno do sedaj bodo nadvse veseli vašega klica in naredili bodo vse, kar je v njihovi moči, da pomagajo in izpolnijo vaše želje.