Društvo MOST vabi v svojo ustvarjalno družbo

datum: 08.09.2020
kategorija: Novice

Aktivni člani Društva Most, foto: FB Društvo Most

Novo 'šolsko leto' se pričenja tudi za Društvo MOST – univerzo za 3. življenjsko obdobje, ki v teh dneh na različne načine vabi k vpisu nove člane. Ponujajo pestre programe za aktiven življenjski slog in krepitev zdravja. Vpisi potekajo od 7. do 11. septembra v prostorih društva na Gregorčičevi 21.

V zadnji številki Latnika Društvo MOST s foto-predstavitvijo pestrih dejavnosti vabi v svojo družbo. Ponudba Ustvarjalnost Društva Most, foto: FB programov je bogata in sega na različna področja – od zelo konkretnega izobraževanja, kot je učenje tujih jezikov, igranje kitare, umetnostna zgodovina in zgodovina ali astronomija in naravoslovje, prek ustvarjalnega izražanja, kot so literarne, likovne, kamnoseške delavnice ter različne kulturno-produkcijske skupine, do rekreacije in športnih aktivnost, v tem paketu so na primer pohodništvo, kolesarjenje, različne vrste telovadbe, pa tudi ples.

Nove člane bodo vpisovali v svojih prostorih na Gregorčičevi 21 v Ajdovščini, v tednu od 7. do 11. septembra, med 9. in 12. uro, v četrtek pa tudi med 13. in 16. uro.

Da bi privabili kar največ novih članov svoje pestre aktivnosti v teh dneh predstavljajo na različnih razstavah. Tako so v trgovskem centru Supernova predstavili Astronomijo skozi čas – razstava se danes (ponedeljek, 7. 9.) seli v društvene prostore. V Marketu Fama v Vipavi pa se predstavljajo s fotografijami dejavnosti, razstavo spremlja tudi video predstavitev.

Foto: Društvo Most z razstavo v Merkator centru v AjdovščiniAjdovsko Društvo MOST je pomemben člen v mreži izobraževanja odraslih in že od svoje ustanovitve pred 22 leti sodeluje v okviru Slovenske univerze za tretje življenjsko obdobje. Z novimi prostori, ki jih je društvo pridobilo pred nekaj leti, pa so dejavnosti prav zacvetele. Popestrite si torej vaš prosti čas, naučite se česa novega, društvo vam ponuja možnost, da udejanite vse tisto, kar si že dolgo želite, pa doslej niste našli pravega časa. S članstvom v društvo pa boste poleg koristno izrabljenega časa pridobili tudi nove prijatelje. Društvo MOST je aktivno tudi na socialnem omrežju Facebook – pobrskajte.