Na ulice se vrača vrvež – previdno na cesti

datum: 08.02.2021
kategorija: Novice

V torek, 9. februarja, se tudi ajdovski šolarji prve triade vračajo nazaj v šolske klopi. Šolske poti bodo ponovno oživele, zato naprošamo voznike, naj bodo v naslednjih dneh na cesti še posebej previdni.

Po nekaj dolgih mesecih se ponovno odpirajo šole za prvo triado in vrtci za vse otroke. Naj nas v torek zjutraj ne preseneti vrvež, ki se vrača na šolske poti, ulice in ceste. Predvsem bodimo pozorni na najbolj ranljivo skupino udeležencev, na otroke in šolarje. Ob otroški razposajenosti je neugoden dejavnik v teh dneh tudi vreme, ki povzroča slabo vidljivost in spolzke ceste. Previdnost in posebna pozornost vseh udeležencev v prometu bo torej zelo na mestu.

Vsem otrokom in učiteljem ter vzgojiteljem, ki se vračajo nazaj v svoje učilnice in igralnice, želimo veselja ob pouku in igri 'v živo'. Življenje se počasi vendarle vrača v ustaljene tirnice, zato prosimo vse občanke in občane za le še malo potrpljenja ob skrbnem upoštevanju enostavnih ukrepov (umivanje rok, nošenje mask v zaprtih prostorih, zračenje prostorov), smo na dobri poti. Ostanimo zdravi!