Ne spreglejte – odprti javni razpisi

datum: 14.02.2021
kategorija: Novice

Ne spreglejte aktualnih javnih razpisov – objavljeni in odprti so javni razpisi za kulturo in za šport ter za podelitev letošnjih najvišjih občinskih priznanj.

Javni razpis za podelitev priznanj Občine Ajdovščina za leto 2021 se izteče 4. marca. Preko razpisa lahko pravne ali fizične osebe s sedežem ali stalnim prebivališčem v občini Ajdovščina podajo predloge kandidatov za najvišja občinska priznanja: Častni občan občine Ajdovščina, Petomajsko priznanje in Zlati znak.  

Javni razpis za sofinanciranje izvajalcev letnega programa športa v občini Ajdovščina za leto 2021 se izteče v ponedeljek, 15. februarja. Na voljo je 250.000 evrov, namenjenih športnim programom, ki vključujejo paleto različnih športnih dejavnosti za vse starostne in ciljne skupine, razvojnim dejavnostim v športu – izpopolnjevanju strokovnega kadra v športu ter delovanju športnih zvez.

Javni razpis za sofinanciranje javnih kulturnih programov in projektov, obnove nepremične kulturne dediščine ter delovanja zvez v občini Ajdovščina v letu 2021 pa se izteče 22. februarja.Za javne in druge kulturne projekte, delovanje kulturnih zvez in za obnovo dediščine je na voljo dobrih 182.000 evrov.

Podrobnejši podatki in pogoji za pridobivanje sredstev so navedeni v posameznem razpisu, kjer so na voljo tudi vsi potrebni obrazci. Vsi trije razpisi so objavljena na spletni strani Občine Ajdovščina. Vlogo se lahko pošlje po pošti na naslov Občina Ajdovščina, Cesta 5. maja 6/a, 5270 Ajdovščina ali v poslovnem času odda na sedežu Občine - v obdobju trajanja epidemije je potrebno za oddajo vloge pozvoniti pri vhodnih vratih.