Poznaš Informator wajdovske mladine?

datum: 23.03.2021
kategorija: Novice

V občini Ajdovščina je že od leta 2012 aktiven informacijski portal Winfo, ki je namenjen izključno mladim. Deluje pod okriljem Mladinskega sveta Ajdovščina in v letošnjem letu išče nove predloge za posodobitev spletnega portala. Vabljeni k soustvarjanju.

Informacijski portal Winfo je namenjen izključno mladim. Informator zajema 8 kategorij novic z različnih področij, denimo iz izobraževanja, zaposlovanja, zdravja, socialne varnosti, koristne informacije pa dobite tudi o stanovanjih, prostem času in o natečajih in razpisih, relevantnih za mlade. 

winfoVsi mladi iskalci zaposlitve in stanovanj, dijaki in študentje, mladi starši, tisti, ki vam ni vseeno za zdravje in socialno varnost. Pa tudi tisti, ki radi preživite svoj prosti čas polno, zabavno in koristno, je naš wajdovski informator, kraj kjer najdete vse potrebne informacije o temah, ki so za vas, mlade, še kako pomembne in koristne. Novice zbira Mladinski svet Ajdovščina, ki kot krovna mladinska organizacija skrbi za krepitev vloge mladih v družbenem msadogajanju, za vzpodbujanje aktivnosti mladih in za krepitev svobodne in demokratične skupnosti. V letošnjem letu se je mladim porodila ideja o posodobitvi spletnega portala. Zato so na Mladinskem svetu Ajdovščina odprti tudi za nove predloge vseh vas mladih v občini.  Če si mlad z veliko idejami, dobro vizualizacijo, grafični oblikovalec, talentiran umetnik ali imaš žilico za oblikovanje vabljen k sodelovanju in nabiranju novih izkušenj ter referenc.  Vse ideje, predloge in pobude lahko pošljete na info@msa.si ali na FB stran Mladinskega sveta Ajdovščina.

Ostanite mladi.

Mladinski svet Ajdovščina.