Cepljenje za nenaročene v torek, 27. julija

datum: 23.07.2021
kategorija: Koronavirus

Zdravstveni dom Ajdovščina obvešča, da bo cepljenje s cepivom Pfizer v Ajdovščini na voljo v torek, 27. julija, med 13. in 18. uro v prostorih Zdravstvenega doma Ajdovščina. Stroka še vedno poziva k odločitvi za cepljenje, saj so okužbe s koronavirusom po celotni državi v porastu, v Ajdovščini smo v tem tednu zabeležili 7.

Zaradi vse večjega števila okužb s Coivd-19 v Sloveniji odgovorni še naprej pozivajo k cepljenju. Znova bo cepljenje za nenaročene osebe na voljo tudi v Ajdovščini, in sicer v torek, 27. julija 2021, od 13. do 18. ure v prostorih Zdravstvenega doma Ajdovščina. Cepljenje je namenjeno občanom in zaposlenim v podjetjih občin Ajdovščina in Vipav,  ter ostalim, ki imajo v Zdravstvenem domu Ajdovščina izbranega osebnega zdravnika. S seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja. Zaposleni, ki ne prebivate v občinah Ajdovščina in Vipava oziroma nimate osebnega zdravnika v Zdravstvenem domu Ajdovščina, s seboj prinesite dokazilo o zaposlitvi v podjetju.

Še vedno Zdravstveni dom Ajdovščina izvaja tudi hitro testiranje, in sicer ob ponedeljkih, torkih in petkih v MKC Hiša mladih. Več informacij na spletni strani ZD Ajdovščina.