Cepljenje konec tedna tudi v Ajdovščini

datum: 17.09.2021
kategorija: Koronavirus

Tudi v ajdovskem zdravstvenem domu bodo skladno z usmeritvami Ministrstva za zdravje v soboto in nedeljo, 18. in 19. septembra, organizirali cepljenje proti COVID-19 za nenaročene. Cepili bodo s cepivom Pfizer-BioNTech.

Cepljenje bo v soboto in nedeljo, 18. in 19. septembra, potekalo v prostorih Zdravstvenega doma Ajdovščina, med 8. in 20. uro, z vstopom na glavnem vhodu. Na cepljenje prihajate z zaščitno masko, spoštujte varnostno razdaljo in navodila zdravstvenih delavcev, ki bodo skrbeli za potek in izvedbo cepljenja.

Ker bo cepljenje potekalo brez naročanja, se pričakuje več ljudi v začetnih urah, kar lahko povzroči daljši čas čakanja, zato iz Zdravstvenega doma prosijo za strpnost in razumevanje. Če bi se želeli cepiti, pa se cepljenja ta konec tedna ne morete udeležiti, se ga lahko udeležite v enem od prihodnjih terminov, ali pa se prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, preko spletnega naslova https://zvem.ezdrav.si/cepljenje – v tem primeru boste na cepljenje  z SMS sporočilom povabljeni prihodnji teden.