Danes med 8. in 10. uro zapora mosta čez Hubelj

datum: 10.05.2022
kategorija: Novice

Zaradi del bo danes med 8. in 10. uro popolna zapora mosta čez Hubelj. Izvajajo se zaključna dela v projektu izgradnje kolesarske steze skozi mesto na tem odseku. Prosimo za strpnost in razumevanje.

Na tretjem odseku projekta izgradnje kolesarke skozi mesto gredo dela h koncu. Danes bo z novo asfaltno prevleko preplaščen most čez Hubelj, zaradi izvajanja del bo med 8. in 10. uro tu popolna prometna zapora. Nato bo zadnjo plast asfalta dobila še cesta mimo Šturskega parka, ki bo v naslednjih dneh tudi porisana s talnimi prometnimi oznakami. Nato se bo odprla za promet.

Po zaključku del na odseku 3 se karavana projekta izgradnje kolesarske steze skozi mesto seli še na zadnji, četrti odsek. Dela se bodo začela pri krožišču ob trgovskem centru na koncu mesta ter potekala najprej po severnem delu cestišča v smeri mesta. V času trajanja del bodo po kosih vzpostavljene polovične zapore, tako da ne bodo bistveno vplivale na prometno situacijo. Vseeno pa – strpnost in razumevanje voznikov bosta nadvse na mestu.