Razpisan Gledališki abonma ZKD Ajdovščina

datum: 10.10.2022
kategorija: Novice

Utrinek z ene izmed gledaliških predstav, ki se bo predvajala tudi v sklopu abonmaja v Ajdovščini: Vse zastonj, vse zastonj!
Foto: Prešernovo gledališče Kranj

Zveza kulturnih društev Ajdovščina vabi k vpisu v gledališki abonma za odrasle. Abonma ponuja šest gledaliških predstav, prva že v oktobru. Cena abonmaja je 50 evrov, s popustom za upokojence, dijake in študente pa 40 evrov.

Po dveh negotovih kulturnih sezonah Zveza kulturnih društev Ajdovščina ponovno razpisuje gledališki abonma za odrasle. Šest gledaliških predstav se bo zvrstilo od oktobra, ko je napovedan obisk Gledališča Koper, do aprila 2022. V priročni zgibanki, ki vabi k vpisu v abonmaje, je pet predstav že napovedanih, decembrska pa je presenečenje, ki si ga bodo abonenti ogledali na obisku v enem od večjih slovenskih gledališč. Nabor že izbranih predstav je pester in prinaša predstave iz vseh slovenskih večjih gledališč – od Kopra, Nove Gorice, Kranja, Celja, do Ptuja, Ljubljano pa organizatorji hranijo za decembrski obisk. Predvsem so v ospredju vsakovrstne komedije – klasične, satirične, moderne, nagrajene, tragične …  Predstave bodo na sporedu ob sredah ob 20. uri, vsaj dve si boste abonenti ogledali v matičnih gledaliških hišah, ostale prihajajo v Dvorano prve slovenske vlade v Ajdovščini. Več podrobnosti najdete v zgibanki na tej povezavi.

Cena abonmaja ostaja 50 evrov, za upokojence, dijake in študente pa s popustom 40 evrov. Vpis poteka od 10. do 20. oktobra med 9.00 in 12.00 ter med 13.00 in 15.00 na sedežu ZKD Ajdovščina, na Gregorčičevi ulici 17.  Vabljeni k vpisu.