Delavnice predelave aronije v sok in marmelado

datum: 15.08.2023
kategorija: Novice

Ste že kdaj razmišljali o tem, kako uporabiti aronijo, to izjemno sadje polno antioksidantov, v vaši domači kuhinji ter kako si iz nje pripraviti ozimnico? Pridružite se na delavnici, ki bo potekala v sredo, 16. avgusta 2023, ob 17.00 v Učnem centru Brje. Vabljeni ste vsi, ki želite izvedeti več o predelavi aronije in se naučiti, kako iz nje ustvariti zdravilne sokove in marmelado.

Na delavnici boste deležni strokovnega vodenja mentorice Mojce Slokar, ki vam bo korak za korakom predstavila postopek predelave aronije. Naučili se boste najboljših tehnik in trikov, kako ohraniti vse hranilne snovi in okus aronije, medtem ko jo spreminjate v sok in marmelado. Poleg tega bomo delili tudi nekaj zanimivih receptov, kako lahko aronijo uporabite še na druge kreativne načine. Ob zaključku delavnice pa boste lahko marmelado in sok tudi degustirali.

Delavnica je primerna za vse, tako za začetnike, ki se šele spoznavajo s svetom predelave hrane, kot tudi za izkušene kuharje, ki si želijo razširiti svoje znanje. Pridite sami ali pa povabite svoje prijatelje in družino ter preživite čudovito popoldne v prijetnem vzdušju.

Datum: 16. avgust 2023

Čas: 17.00

Kraj: Učni center Brje

Prijave

Za prijavo ali dodatne informacije kontaktirajte na telefonsko številko 05 3664 750 ali po elektronski pošti na info@lu-ajdovscina.si.

Veselimo se vaše udeležbe na delavnici predelave aronije v sok in marmelado.