Na Goro, na skoke!

datum: 26.08.2023
kategorija: Novice

Skakalno društvo POK se udeležuje tudi številnih tekmovanj širom po državi.

Skakalno društvo POK prireja v nedeljo, ob 13. uri, meddruštveno tekmo v njihovem vse bolj razvijajočem se Skakalnem centru na Kovku. Pričakujejo okrog 50 tekmovalk iz 8 klubov, vabljeni pa tudi zvesti navijači!

Skakalni center na Kovku vse bolj dobiva svojo končno podobo.Skakalni center na Kovku bo v nedeljo gostil drugo meddruštveno tekmo na svojem skakalnem terenu. Prijavljenih je okrog 50 tekmovalcev iz osmih skakalnih klubov, ki bodo tekmovali v sedmih različnih kategorijah. V polni zasedbi bo tudi domač Skakalni klub POK s 13 tekmovalci, tudi najobetavnejši adut Mark Štrancar se vrača po poškodbi. Trenutno se sicer društvo udeležuje meddruštvenih tekmovanj, ki so lepa uvertura pred nadaljnjimi tekmovanji – pokalna sezona se začne prav s tekmovanjem na domačem terenu. Nadejajo se obetavne sezone s posamičnimi medaljami ter skupnimi uvrstitvami med najboljših šest v posameznih kategorijah. V skakalnem centru sicer dela potekajo dalje, pred kratkim so dokončno uredili sodniški stolp in okolico, asfaltiralo se je tudi del cestišča, ki omogoča boljšo dostopnost.

 

V nedeljo torej na skoke, na Gori bo kakšna stopinja manj, zato pa bo navijaško vzdušje toliko bolj razgreto – za skoke, hrano in pijačo bo poskrbljeno, manjkal ne bo niti srečelov. Vabljeni!