Nova električna polnilna postaja v Ajdovščini

datum: 13.12.2023
kategorija: Novice

Električna polnilnica

Občina Ajdovščina se vse bolj usmerja v trajnostno mobilnost. Še en korak več na poti k temu bo pridobljena nova polnilna postaja za električna vozila, za uresničitev katere je sredstva za postavitev donirala Addiko banka. V Ajdovščini bodo tako na voljo štiri občinske električne polnilne postaje za električna vozila, namenjena tako občanom kot tudi obiskovalcem.

Potem ko je Addiko banka v Ajdovščini odprla svojo poslovalnico, nadaljuje v smeri trdnega sodelovanja z lokalno skupnostjo. V skladu s poslanstvom so Občini Ajdovščina donirali sredstva za postavitev nove električne postaje za električna vozila, ki bo postavljena za občinsko stavbo. »Z gotovostjo lahko rečemo, da bo nova polnila postaja za električna vozila z dvema priključkoma za polnjenje še en korak več na poti k trajnostni mobilnosti, ki je ena od pomembnih usmeritev Občine Ajdovščina. Občina Ajdovščina na več področjih stremi k trajnostni naravnanosti in zavezi, da na inovativen način podpira inovativne projekte, še zlasti tiste, usmerjene v zelene, okolju prijazne rešitve. Naj bo lepa gesta Addiko banke zgled dobrega in trdnega sodelovanja tudi v prihodnje,” izpostavlja Bogdan Česnik, višji svetovalec župana za gospodarstvo.

S tem bo občina Ajdovščina bogatejša za četrto polnilno postajo za električna vozila. Skupaj bo na območju občine Ajdovščina tako osem polnilnih mest, namenjenih tako občanom kot tudi obiskovalcem.