Kino Ajdovščina napoveduje praznično presenečenje

datum: 19.12.2023
kategorija: Novice

Prav v letošnjem veselem decembru v Ajdovščini se Dvorana prve slovenske vlade opremlja s sodobno kino opremo – nov laserski kino projektor je že v Ajdovščini! Pravo filmsko doživetje pa zagotavlja tudi vrhunska zvočna oprema Dolby Surround 7.1. Z novo opremo prihaja v ajdovski kino bonus film – Medvedkov božični čudež, 22. 12. ob 17.00.

Ljubitelji filmske umetnosti in kino zabave ste v zadnjem mesecu potrdili, da je vrnitev kina v Ajdovščino dobrodošla. Prav vse filmske predstave doslej so bile dobro obiskane, najbolj dragoceni obiskovalci ajdovskega kina pa ste otroci, ki na risankah napolnite dvorano do zadnjega kotička. Z novim laserskim kino projektorjem je zagotovljena odlična kakovost slike - barvni kontrasti bodo še bolj doživeti. Že sedaj pa je v naši dvorani vrhunska tudi zvočna oprema, filme podpira Dolby Surround 7.1.

Kino Ajdovščina je na rednem sporedu na prvi četrtek in petek v mesecu, filmi pa se vrtijo tudi med vsemi šolskimi počitnicami. Cena vstopnice za katerikoli film v Kinu Ajdovščina je 5 evrov, kupiti jih je mogoče na spletu mojekarte.si,  osebno v Arena Stolp baru, ali pa uro pred predstavo.

Z novim projektorjem pa v ajdovski kino prihaja tudi božično darilo za vse otroke, dodaten film, ki bo na sporedu jutri – v petek, 22. decembra, ob 17.00. MEDVEDKOV BOŽIČNI ČUDEŽje letošnja svetovna decembrska filmska uspešnica, zato ga morate videti, risanka je sinhronizirana v slovenščino. Vstopnice po 5 evrov so na voljo v baru ob dvorani ali pa uro pred začetkom predstave.

Vstopnice za ostale decembrske filmske predstave so že na voljo na Mojekarte.si

KINO MED DECEMBRSKIMI POČITNICAMI:

Sreda, 27. december:

ob 15.00 – RACE!, sinhronizirana risanka

ob 17.00 – ŠEPET METULJA, slovenski mladinski celovečerec

ob 20.00 – POSLEDNJI HEROJ, slovenska črna komedija

Četrtek, 28. december:

Ob 15.00 – LASSIE – NOVA PUSTOLOVŠČINA, sinhroniziran pustolovski družinski film

Ob 17.30 – BARBIE, svetovna filmska uspešnica letošnjega leta

OB 20.00 – IA, družinska komedija, poljsko-italijanska koprodukcija, nagrada žirije na festivalu v Cannesu, nominacija za oskarja za najboljši mednarodni film!!