Anketa o nadaljnjem razvoju občine Ajdovščina

datum: 21.12.2023
kategorija: Novice

Občanke in občani ste v teh dneh v vaše poštne nabiralnike z revijo Lokalne Ajdovščina prejeli anketo o nadaljnjem razvoju občine Ajdovščina. Anketa je obširna, zajema vsa področja delovanja občinske uprave in bo odlično izhodišče za snovanje nadaljnjih razvojnih poti naše skupnosti. Vabljeni k sodelovanju!

tObčanke in občane ste v teh dneh v vaše poštne nabiralnike prejeli anketo o nadaljnjem razvoju občine Ajdovščina. Anketa daje vpogled v trenutni razvojni potencial, prinaša slikovit prikaz doslej narejena, istočasno pa vabi k podaji mnenja o trenutnem in prihodnjem stanju razvoja naše skupnosti. Vabimo vas, da s pričujočo anketo soodločate o tem, kakšen naj bo razvoj občine v prihodnje. S  sodelovanjem v anketi boste pomembno vplivali na nadaljnji potek razvoja občine, tako na gospodarskem, družbenem kot  okoljskem področju. Občina Ajdovščina je namreč prišla do točke, ko se moramo odločiti, kako naprej – ali nadaljevati doslej zastavljeno vizijo razvoja ali posvetiti pozornost (tudi) drugim področjem. Anketa je anonimna, vaš odziv pa izjemnega pomena, zato vas vabimo, da v njej sodelujete. Vsako mnenje šteje in vsako bo pomembno, ko bomo snovali nove strategije in smernice razvoja naše občine.

Vsako vaše mnenje je dragocena bit za smelo zasnovane nadaljnje poti, izpostavlja župan Tadej Beočanin. »Trenutno se z razvojnim potencialom nahajamo na prelomni točki. Pomembno je, da zasnujemo nadaljnjo razvojno pot z vključevanjem vseh vas, drage občanke in občani, ki imate enkratno priložnost, da podate svoje mnenje, videnje in smernice, katerim naj občina Ajdovščina v prihodnje posveča največ energije. Prepričan sem, da bomo skupaj, kot že neštetokrat doslej, znali zasnovati smernice za dobrobit nas in vseh naših zanamcev. Vabljeni k izpolnjevanju ankete  naša zaveza ostaja, da vsako mnenje ne zgolj šteje, temveč bo tudi upoštevano,« je še izpostavil v svojem nagovoru.

tIzpolnjeno anketo vrnite do 8. januarja – oddajte jo v priloženi kuverti v najbližji nabiralnik ali dostavite v trgovine Fama (v Lokavcu, na Colu in na Lavričevem trgu), v Kavarno Ave, Trgovino Mlinotest v Črničah ali Okrepčevalnico Jagoda na Otlici).

V primeru, da bi potrebovali dodatne izvode ankete za ostale člane vaše družine, nam pišite na naslov anketa@ajdovscina.si in poslali vam bomo dodaten izvod. Anketo bo moč izpolniti tudi na spletu prek portala. Več informacij na spletišču občine Ajdovščina (www.ajdovscina.si).

Za vaš doprinos in sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo!