Anketa o nadaljnjem razvoju občine Ajdovščina v teku

datum: 28.12.2023
kategorija: Novice

Občanke in občani ste prejšnji teden v gospodinjstva prejeli anketo o nadaljnjem razvoju občine Ajdovščina. Ker nam vaše mnenje veliko pomeni, vas prosimo, da anketo izpolnite. Če želite dodatne izvode, nam to sporočite. Hvala za vaše sodelovanje.

Prosti dnevi so kot nalašč za izpolnjevanje ankete, ki ste jo občanke in občani prejeli v vaša gospodinjstva pred prazniki. Anketa o nadaljnjem razvoju občine Ajdovščina daje vpogled v dosedanje delovanje z možnostjo soodločanja o tem, kakšen naj bo nadaljnji razvoj občine Ajdovščina. Anketa je obširna, zajema vsa področja delovanja občinske uprave in bo služila kot izhodišče za snovanje nadaljnjih razvojnih poti. Vpogled daje v trenutni razvojni potencial, prinaša slikovit prikaz vsega doslej narejenega, istočasno pa vabi k podaji mnenja o trenutnem in prihodnjem stanju razvoja skupnosti.

tIzpolnjeno anketo vrnite do 8. januarja – oddajte jo v priloženi kuverti v najbližji nabiralnik ali dostavite v trgovine Fama (v Lokavcu, na Colu in na Lavričevem trgu), v Kavarno Ave, Trgovino Mlinotest v Črničah ali Okrepčevalnico Jagoda na Otlici).

V primeru, da bi potrebovali dodatne izvode ankete za ostale člane vaše družine, nam pišite na naslov anketa@ajdovscina.si in poslali vam bomo dodaten izvod.