Odslej na voljo tudi spletna anketa o nadaljnjem razvoju občine Ajdovščina

datum: 04.01.2024
kategorija: Novice

Občanke in občani lahko v teh dneh še vedno izpolnite pisno anketo, ki ste jo prejeli v gospodinjstva. Za vse tiste, ki želite mnenje podati v spletni različici, je ta sedaj na voljo prek spletnega portala Lokalne Ajdovščina. Vabljeni k izpolnjevanju!

Občanke in občane ste v vaše poštne nabiralnike tik pred novim letom prejeli anketo o nadaljnjem razvoju občine Ajdovščina. Medtem časom ste se odzvali z izpolnjevanjem pisne verzije, mnogi izmed vas pa ste izrazili željo, da bi želeli anketo izpolniti preko spleta. Ta je odslej na voljo na naslednji povezavi. Še vedno pa lahko dodatne pisne izvode naročite prek elektronskega naslova anketa@ajdovscina.si . Izpolnjeno anketo vrnite do 8. januarja – oddajte jo v priloženi kuverti v najbližji nabiralnik ali dostavite v trgovine Fama (v Lokavcu, na Colu in na Lavričevem trgu), v Kavarno Ave, Trgovino Mlinotest v Črničah ali Okrepčevalnico Jagoda na Otlici

.  

Vsem, ki ste in boste izpolnili anketo, s katero boste pomembno sooblikovali nadaljnji razvoj občine Ajdovščine, se zahvaljujemo za sodelovanje! Anketa je anonimna, vaš odziv pa izjemnega pomena, zato vas vabimo, da v njej sodelujete. Vsako mnenje šteje in vsako bo pomembno, ko bomo snovali nove strategije in smernice razvoja naše občine.