Nov kontakt Javnega stanovanjskega sklada Občine Ajdovščina

datum: 30.01.2024
kategorija: Novice

Iz Javnega stanovanjskega sklada Občine Ajdovščina obveščajo, da imajo novo stacionarno telefonsko številko, medtem ko je e-naslov ostal enak, kot doslej. Ima pa sklad podaljšan čas uradnih ur – stranke sprejemajo ob ponedeljkih dopoldan in ob sredah popoldan.

Javni stanovanjski sklad Občine Ajdovščina ima novo stacionarno telefonsko številko: 05 36 59 190. Elektronski naslov ostaja enak, kot doslej: e/ info@jss-ajdovscina.si. Več časa pa po novem sklad namenja strankam. Uradne ure ima ob ponedeljkih dopoldan, med 8.00 in 12.00 ter ob sredah popoldan, med 13.00 in 16.00.

S 1. januarjem letos je vodenje Javnega stanovanjskega sklada Občine Ajdovščina prevzela nova direktorica Alenka Čadež Kobol, ki je dotlej vrsto let vodila oddelek za gospodarske javne službe in investicije na Občini Ajdovščina. Prednostna naloga novega vodstva je zaključek lani objavljenega stanovanjskega razpisa, na katerega je prispelo 68 vlog, razdeljenih bo 21 stanovanj, rezultati bodo znani do konca marca. Pomembne naloge sklada pa so tudi obnova obstoječih in nabava novih stanovanj.