Ajdovska garaža vabi na razpravo o električnih avtomobilih

datum: 23.02.2024
kategorija: Novice

V Garaži je vselej delovno, inovativno in tudi poučno. Že večkrat so doslej organizirali delavnice in razprave na raznolike teme. Prihodnjo sredo vabijo na razpravo o električnih vozilih - da ali ne? Vabljeni!

tSodobna avtomobilska industrija je vse bolj zaznamovana s trendom naraščajoče elektrifikacije voznega parka. Na razpravi, ki bo 28. 2. 2024 ob 18.00 v ajdovski Garaži,  se bomo poglobili v ozadje tega premika, razkrili ključne izzive in prednosti ter se osredotočili na praktične vidike, ki zadevajo nas - povprečne potrošnike. Debato bo modeliral Darijo Uršič.

Kaj lahko pričakujete:

-Razkritje glavnih izzivov pri elektrifikaciji avtomobilov.

- Razprava o praktičnih vidikih trenutnih trendov in njihovem vplivu na nas, uporabnike.

- Pogovor o prihodnosti voznega parka in kako se lahko prilagodimo spremembam.Pridružite se nam na tej  dinamični delavnici ter skupaj odkrijmo, ali je električni avto prava izbira za vas!

Na delavnice in razprave je obvezna prijava preko elektronske pošte institut@zavod-beta.si ali preko spletne strani www.garazawajdusna.si - zavihek napovednik dogodkov.

Projekt sofinancira Ministerstvo za vzgojo in izobraževanje URSM.

Garaža je odprta vsak delovnik med 9.00 in 17.00 in je s svojimi orodji in prostori na voljo vsem, ki bi si radi kaj izdelali in popravili, pa zato nimate primerne opreme.

 Več o delovanju Garaže si lahko ogledate na tej povezavi

Polona Ipavec