V praznično mesto prihaja radio

datum: 02.05.2024
kategorija: Novice

Tudi letošnji 5. maj bo z oddajanjem v živo z ajdovskega placa popestril Radio Robin. Radijski avtobus prihaja že jutri, z Lavričevega trga pa se bo oglašal od 5. do 10. maja.

V praznično Ajdovščino prihaja radio, letos kar z velikim avtobusom. Radio Robin bo v živo iz »radiobusa«, parkiranega na Lavričevem trgu oddajal vsak dan, od 5. do 10. maja, med 14. in 18. uro. V teh petih dneh bo na ajdovskem placu nadvse živahno, radio bodo namreč obiskali zanimivi gostje, ob večerih se obetajo koncerti.

Občinski praznik 5. maja bo uvod v živahen in bogat najlepši pomladni mesec v Ajdovščini. Že teden dni kasneje se bodo po Vipavski dolini zapodili hitri in drzni na Ralliyu Vipavska dolina, hkrati bo potekal tudi festival čokolade. 19. in 20. maja bo zadišalo po Okusih Vipavske, 24. maja se začne Ajdovščina v maju, dan kasneje pa v mesto prihaja nadvse pričakovana Pašta fešta. Maj bodo zaključili Kriški semanji dnevi, ki se bodo že prevesili v junij.

Lepa je naša Ajdovščina v maju. Spoštovane občanke in občani, prijazno povabljeni na praznovanje občinskega praznika 5. maja, ki mu bo sledil koncert Nine Pušlar, ter tudi na vse ostala prireditvena doživetja v maju.