V Ajdovščini bo razvojni forum: Lov na talente in gospodarske priložnosti v regiji

datum: 08.05.2024
kategorija: Novice

V Ajdovščini se bo 21. maja odvil razvojni forum Akademije finance, ki bo odlična priložnost za srečanja obrtnikov in podjetnikov zgornje Vipavske doline. Osrednja tema razprave bodo razvojni potenciali naše občine, podkrepljeni z razpravo gostov. Vabljeni, prijave so v teku!

tObčina Ajdovščina je prepoznana kot nosilka dobrih praks, z veliko razvojnega potenciala, ki se izraža zlasti v visoko rastočem gospodarstvu. Slednje je spodbudilo Poslovno akademijo Finance, da svoj forum priredijo v Ajdovščini, letos že drugič zapored. Ta bo potekal v torek, 21. maja v Dvorani prve slovenske vlade. Razvojni forum bo temeljil na razvojnih projektih, ki jih Občina snuje v prihodnje. Poudarek bo na razvojnih načrtih občine Ajdovščina v prihodnje: kako zagotoviti nove prostore za širitev podjetij, kako se soočiti z urejanjem prometne infrastrukture, kakšni so načrti zagotavljanja novih stanovanj, kako kaže z gradnjo Zdravstvenega doma ... Z gospodarstveniki iz celotne regije bo moč razpravljati o razvojnih potencialih in ambicijah s poudarkom na razvoju kadrov.

Razvojni forum Vipavske doline bo hkrati tudi priložnost za tradicionalno srečanje župana Tadeja Beočanina z gospodarstveniki in podjetniki, ki po razpravi na odru prireja še druženje v avli dvorane. Izkoristite forum tudi za mreženje in vzpostavljanje novih poznanstev.

Prijavite se lahko tukaj:  Vipavski razvojni forum: Lov na talente in gospodarske priložnosti v regiji - Akademija Finance (akademija-finance.si). Več o programu in govorcih pa na tej povezavi.