Javni poziv interesentom za nakup stanovanja v Ajdovščini

datum: 20.06.2019
kategorija: Novice

Občina Ajdovščina obvešča, da se bo predvidoma v letu 2020 v Ajdovščini pričela gradnja treh novih večstanovanjskih naselij. Izgradnja največjega naselja je predvidena na območju Ribnika, dve pa v mestnem središču. Stanovanja bodo v pretežni meri namenjena prodaji, del pa najemnim oskrbovanim stanovanjem.

Občina Ajdovščina vabi vse, ki se zanimate za nakup ali najem novega stanovanja v Ajdovščini, da svoj interes izkažete tako, da do 5. julija 2019 na elektronski naslov stanovanja@ajdovscina.si posredujete svoje podatke: ime in priimek, elektronski naslov in kontaktno telefonsko številko. Vse zainteresirane bomo kontaktirali za dodatne informacije, s katerimi bomo interese potencialnih kupcev uskladili še v času projektiranja.

Za dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na telefonski številki 040 475 677.

Poizvedba je zgolj informativne narave in ne predstavlja rezervacije za najem ali nakup stanovanja. Podatki se bodo uporabili za namen analize stanja. Z izkazom interesa soglašate, da pripravljalec analize za namen priprave analize stanja, zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke. Za osebne podatke v tej zvezi štejejo ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka.